BakshLogistics Favicon

Bakshlogistics

Bakshlogistics Breidt Uit: Oekraïense Vluchtelingen Welkom in Ons Team

Bakshlogistics zet zich in voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en diversiteit op de werkvloer. Lees over onze recente initiatieven om Oekraïense vluchtelingen aan werk te helpen en hoe deze aanpak niet alleen hen ondersteunt maar ook onze bedrijfscultuur verrijkt.

Bakshlogistics Breidt Uit: Oekraïense Vluchtelingen Welkom in Ons Team

Bij Bakshlogistics streven we niet alleen naar logistieke excellentie, maar ook naar het maken van een positieve sociale impact. In het licht hiervan zijn we trots om te delen dat we actief Oekraïense vluchtelingen aan werk helpen binnen ons bedrijf. Door hen kansen te bieden op een nieuw begin, versterken we niet alleen onze eigen teams met frisse perspectieven en vaardigheden, maar dragen we ook bij aan een belangrijke humanitaire inspanning.

De integratie van Oekraïense werknemers in onze operaties is een directe weerspiegeling van onze bedrijfswaarden: integriteit, gemeenschapsontwikkeling en innovatie. We geloven in het bouwen van bruggen – niet alleen fysiek via onze transportdiensten, maar ook sociaal, door degenen die door conflict zijn getroffen, te ondersteunen. Dit initiatief is slechts een van de vele manieren waarop Bakshlogistics zich inzet voor een wereld die zowel verbonden als zorgzaam is.

Lees meer artikelen