BakshLogistics Favicon

Bakshlogistics

Bakshlogistics in 2025: Volledig Elektrisch op de Weg naar Duurzaamheid

In het streven naar een duurzame toekomst kondigt Bakshlogistics trots aan dat tegen 2025 onze volledige vloot zal bestaan uit elektrische voertuigen. Lees hoe wij het voortouw nemen in de logistieke sector met deze groene revolutie en wat dit betekent voor onze planeet en partnerschappen.

Bakshlogistics in 2025: Volledig Elektrisch op de Weg naar Duurzaamheid

Bij Bakshlogistics begrijpen we dat echte innovatie hand in hand gaat met duurzaamheid. Daarom zijn we verheugd aan te kondigen dat we tegen 2025 volledig zullen overschakelen op een elektrische vloot. Deze ambitieuze stap onderstreept onze toewijding aan het milieu en onze visie om de ruggengraat te zijn van een duurzame toekomst in de transportsector.

Door deze transitie verminderen we onze koolstofvoetafdruk aanzienlijk en zetten we nieuwe standaarden voor ecologische verantwoordelijkheid in onze branche. Dit is geen simpele verandering; het is een transformatie die onze integriteit en onze belofte aan innovatie reflecteert. Met elke elektrische kilometer die we afleggen, brengen we onze klanten, onze gemeenschappen en onze planeet dichter bij een schonere en groenere toekomst.

Lees meer artikelen