BakshLogistics Favicon

Bakshlogistics

Groene Toekomst, Duurzame Logistiek

Stap in 2025 met ons over naar een volledig elektrische vloot voor een schonere, groenere planeet.

Onze Reis naar Duurzaamheid

Bij Bakshlogistics streven we naar een toekomst waarin transport en milieu hand in hand gaan. We zijn ons diep bewust van de impact van de logistieke sector op onze planeet en hebben ons gecommitteerd aan een ambitieus pad naar volledige elektrificatie. Tegen 2025 zullen al onze voertuigen overgaan op elektrische energie, waarmee we de emissies drastisch verminderen en bijdragen aan een schonere lucht. Onze visie voor duurzaam transport omvat niet alleen het upgraden van ons wagenpark, maar ook het heroverwegen van onze logistieke processen, het optimaliseren van routes en het maximaliseren van ladingefficiëntie om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Door investeringen in de nieuwste technologieën en het aangaan van partnerschappen met innovators in groene energie, maken we strategische stappen die verder gaan dan alleen het nakomen van regelgeving. We bouwen aan een infrastructuur die ondersteund wordt door hernieuwbare energiebronnen, van zonnepanelen op onze distributiecentra tot elektrische laadstations op strategische locaties. Deze holistische benadering van duurzaamheid zorgt ervoor dat elke lading die met Bakshlogistics wordt verzonden, niet alleen efficiënt en betrouwbaar is, maar ook een getuigenis van ons engagement voor een betere wereld.

Innovatie in Elke Levering

Onze belofte van duurzaamheid eindigt niet bij elektrische voertuigen. We integreren duurzame praktijken in elke laag van onze bedrijfsvoering. Dit betekent het gebruik van geavanceerde software voor route-optimalisatie om onnodig brandstofverbruik te verminderen, het implementeren van terugwinnings- en recyclingprogramma’s voor verpakkingsmaterialen, en het voortdurend trainen van ons personeel in milieubewuste praktijken. Bij Bakshlogistics zijn we ervan overtuigd dat kleine veranderingen samen een grote impact kunnen hebben.

Blijf in Contact

Uw Vragen, Onze Antwoorden

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer weten over Bakshlogistics? Ons team staat klaar om u te helpen.